MENIU
UŽKANDŽIAI
JAUTIENOS TARTARAS 26
Ančiuviai, putpelės kiaušinis, garstyčios, šalotinis svogūnas, traškūs duonos vafliai
ANTIES KRŪTINĖLĖ 22
Salotinė trūkažolė, vyšnios, burokėlis, „bigarade“ padažas
JŪRINIO EŠERIO TATAKI 44
Citrininės bulvės, pasiflorų padažas, salikornija ir juodieji ikrai
SNIEGINIS KRABAS „THERMIDOR“ STILIUMI 22
„Cardoncelli“ grybai ir bulvės
ARTIŠOKO TARTE TATIN 16
Mocarela ir „Barigoule“ padažas
KREVEČIŲ SALOTOS 19
Romaninės salotos, ridikėliai, kokteilio padažas
AUSTRĖS GILLARDEAU N2 8
Užpilas pasirinktinai: mignonette arba ponzu padažas
JUODIEJI IKRAI AMUR ROYAL
Citrusiniai blyneliai su grietine 20 g 37
Citrusiniai blyneliai su grietine 30 g 55
PIRMIEJI PATIEKALAI
BULVIŲ GNOCCHI 28
„Balaitė” sūrio debesis, šviežūs trumai
TRADICINĖ LAZANIJA 23
„Béchamel” ir „Bolognese” padažas
PUTPELĖS TAGLIOLINI 27
Putpelės „ragu“ ir snieginio krabo padažas
ŠAFRANO RISOTTO 24
Putpelės šlaunelės, šafranas ir veršienos redukcija
DIDYSIS RAVIOLIS 26
Rikota, špinatai, kiaušinio trynys ir juodieji trumai
„PLIN“ RAVIOLI 22
Įdaryti troškinta jautiena, patiekiami su jautienos consommé
KREMINĖ GRYBŲ SRIUBA 22
Traški duonelė ir peletrūno aliejus
KARŠTIEJI MĖSOS PATIEKALAI
JAUTIENOS ŽANDAI 34
Skirtingų konsistencijų morkos, raudono vyno ir šokolado padažas
ISPANIŠKOS IBERICO KIAULIENOS ČIOPSAI 38
Daržovių „caponata“, baklažanai su miso, marsala padažas
JAUTIENOS IŠPJOVA 38
Skirtingų konsistencijų Jeruzalės artišokas, „Madeira“ vyno padažas
TOMAHAWK 135
Škotiškas black angus, sezoninės daržovės, žaliųjų pipirų padažas, “Béarnaise padažas
JAUTIENOS MĖSAINIS 26
Romaninė salota, pomidoras, čederio sūris, marinuoti agurkai, šoninė, svogūnų konfit,
rūkytos paprikos majonezo padažas, gruzdintos bulvytės
KARŠTIEJI ŽUVIES PATIEKALAI
JŪROS LIEŽUVIS 42
Pagamintas „mugnaia“ stiliumi, špinatai ir bulvių piurė
JŪRINIS EŠERYS 38
Endivija salotos, šampano padažas ir kombu aliejus
JŪRINIS EŠERYS DRUSKOJE 68-80
(Dalintis dviems)
Traškios bulvytės, špinatai itališku stiliumi, olandiškas padažas ir citrininis - jogurto padažas
PAPILDOMI GARNYRAI
NAMINĖS VIRTOS - APKEPTOS BULVĖS 7
BATATŲ BULVYTĖS 9
GRUZDINTOS BULVYTĖS 7
ŽALIOSIOS SALOTOS 7
DARŽOVIŲ SALOTOS SU OBUOLIU IR AVOKADU 10
KEPTOS SEZONINĖS DARŽOVĖS 12
DESERTAI
CRÈME BRÛLÉE 14
Kvapioji tongapupė ir naminiai vaniliniai ledai
TRYS ŠOKOLADAI 14
„Opera” biskvitas , šokolado delikatesas, septyni prieskoniai, naminiai šokoladiniai ledai
TIRAMISÚ 12
Maskarponės debesis, “Savoyard” biskvitas, namų kavos mišinys
PROFITTEROLEES 12
Vanilinis Chantilly ir šokolado užpilas
KŪRYBIŠKUMAS IR INSTINKTAS 12
Aguonos, kava ir baltasis šokoladas
*Apie alergenus, esancius patiekaluose, prašome teirautis padavėjo