A la carte meniu

PIETŲ MENIU

UŽKANDŽIAI

AUSTRĖS Gillardeau n2      9
Užpilas pasirinktinai: mignonette arba ponzu padažas

JUODIEJI IKRAI AMUR ROYAL
Citrusiniai blyneliai su grietine 20 g    40
Citrusiniai blyneliai su grietine  30 g   58

BURRATA 22
 „Caprese” stiliumi, pomidorų salotos su baziliku, pomidorų konfit

VITELLO TONNATO  26
Veršiena, tuno ir ančiuvių padažas, kaparėliai, salieras

GELTONUODEGĖS CEVICHE 28
Mangas, avokadas, svogūnų laiškai 

Jautienos karpačio  28
Voveraitės svieste, rukola, migdolai, traški duonelė

Crustacean salotos  68
Omaras, snieginis krabas, raudonosios krevetės, garuose virtas langustinas su salotomis, pomidorai, bulvytės, pesto – majonezo padažas

Cezario salotos  20
Romaninės salotos, vištiena , traški duonelė, klasikinis ančiuvių ir parmezano užpilas

 

PIRMIEJI PATIEKALAI

RISO AL SALTO  24
Patiekiama su ossobuco ragu, „gremolada” žolelių padažu

GNOCCHI ALLA SORRENTINA   22
Pomidorų padažas, mocarelos sūris, bazilikas, parmezanas

SPAGHETTO  32
Česnakinis aliejus, čili pipirai, jūros gėrybės, traški ir prieskoninga duonelė

TAGLIATELLA   26
„Bolognese” stiliumi

Avinžirnių sriuba   20
Jeruzalės artišokas, midijos

CARBONARA  22
Kiaušinio trynys, juodieji pipirai, parmezanas, skrudinti veršienos žandai

 

PAGRINDINIAI PATIEKALAI

VERŠIENOS “MILANESE” KEPSNYS  44
Keptas svieste su traškia plutele, patiekiamas su salotomis, pomidorais, parmezanu

BLACK ANGUS jautienos nugarinė 42
Jaunosios bulvytės svieste, šparagai, „Bernese“ padažas

JUODOJI MENKĖ 44
„Miso” ir „mirin” marinate, patiekiama su špinatais, pupelėmis itališku “uccelletto” stiliumi

DIENOS ŽUVIS 44
Keptų baklažanų piurė, daržovės, „salmoriglio” padažas

Jautienos mėsainis  28
Romaninė salota, pomidoras, sūris, marinuoti agurkai, šoninė, svogūnų konfit, rūkytos paprikos majonezo padažas, gruzdintos bulvytės

 

DESERTAI

TARTALETĖ  14
Avietės, bazilikas ir muskatinis „eggnog”

TRYS ŠOKOLADAI 14
„Opera” biskvitas , šokolado delikatesas, septyni prieskoniai, naminiai šokoladiniai ledai

 TIRAMISÚ 14
Maskarponės debesis, “Savoyard” biskvitas, namų kavos mišinys

KLASIKINIS “MILLEFOGLIE” 16
Vanilinis „Chantilly” ir naminiai vaniliniai ledai

 KŪRYBIŠKUMAS IR INSTINKTAS  16
Aguonos, kava ir baltasis šokoladas

 

VAKARIENĖS MENIU

UŽKANDŽIAI

SNIEGINIS KRABAS 56
„Capricciosa” salotos su pasiflorais ir juodieji ikrai

ANTIES KRŪTINĖLĖ 33
„Bigaradde” padažas, svogūnų laiškai, apelsinai ir cikorijų salotos

 RAUDONASIS TUNAS 35
Karpačio su pomidorų „confit”, avokado ir Ponzu padažas, itališkų citrusinių vaisių infuzija

 AVOKADAS  28
Krienų marinatas, garstyčios ir cukinija

 

PIRMIEJI PATIEKALAI

LINGUINE 58
Omaras, imbieras ir ėrienos redukcija

TRADICINĖ LAZANIJA 28
„Béchamel” ir „Bolognese” padažas

TAGLIOLINI 32
Gaminti citrininiame grietinėlės padaže, raudonosios krevetės, kapariai ir saldymedis

RISOTTO  32
Gaminti „Parmigiana” stiliumi, „Albufera” padažas ir kava

 

PAGRINDINIAI PATIEKALAI

 ĖRIENOS NUGARINĖ 45
Netradicinis kugelis, cukinijos žiedas, įdarytas ožkos sūriu, ciberžolės padažas

 ATLANTINIS OTAS 45
Austrių ir agurko padažas, Romaninė salota su aromatinėmis žolelėmis

 VERŠIENOS FILĖ  52
Gaminta „Rossini” stiliumi:  foie gras ir trumai, Madeiros padažas su marinuotu kininiu bastučiu

 JŪRINIS EŠERYS 45
Bulvių piurė, kalė kopūstas ir „bagna cauda” padažas

 

DESERTAI

 TARTALETĖ  14
Avietės, bazilikas ir muskatinis „eggnog”

 TRYS ŠOKOLADAI 14
„Opera” biskvitas , šokolado delikatesas, septyni prieskoniai, naminiai šokoladiniai ledai

 TIRAMISÚ 14
Maskarponės debesis, “Savoyard” biskvitas, namų kavos mišinys

 KLASIKINIS “MILLEFOGLIE” 16
Vanilinis „Chantilly” ir naminiai vaniliniai ledai

 KŪRYBIŠKUMAS IR INSTINKTAS  16
Aguonos, kava ir baltasis šokoladas

 

GRILIAUS MENIU

SUSIKURKITE SAVO  PATIEKALĄ

MĖSA

AUSTRALIJOS ANGUS RESERVE JAUTIENOS „TOMAHAVK“ 100 g    12

BLACK ANGUS JAUTIENOS DIAFRAGMOS STEIKAS 100 g     10

AMERIKIETIŠKAS JAUTIENOS „RIB-EYE“100 g    17

JAPONIŠKA WAGYU AKUNE GOLD NUGARINĖ 100 g    35

ISPANIŠKA KIAULIENA IBERICO „SECRETO“ 100 g    9

ISPANIŠKOS IBERICO KIAULIENOS ČIOPSAI 100 g    9

 

ŽUVIS

OMARAS 100 g    14

DIENOS ŽUVIS 900-1000 g    55

KALMARO IEŠMELIS   18

KREVEČIŲ IEŠMELIS    18

AŠTUONKOJO IEŠMELIS    20 

 

GARNYRAI

ŽALIOSIOS SALOTOS     7

ĮVAIRIŲ POMIDORŲ SALOTOS SU LAIŠKINIAIS SVOGŪNAIS, BAZILIKU IR UOGOMIS    10

ŽALIOSIOS PUPELĖS SU GARSTYČIOMIS    8

JAUNOS BULVYTĖS, KEPTOS SVIESTE    9

KEPTI ŠPARAGAI SU ŽOLELĖMIS, MIGDOLAIS IR NASTURTOMIS    10

KEPTOS SEZONINĖS DARŽOVĖS    14

ŠPINATAI ITALIŠKU STILIUMI SU RAZINOMIS IR KEDRO RIEŠUTAIS    8

BRUSKETA SU POMIDORAIS, KAPARĖLIAIS, OREGANO, ALYVUOGIŲ ALIEJUMI    10

„CARTOCCIO“ BULVYTĖS, ĮDARYTOS GORGONZOLOS SŪRIU    10

 

PADAŽAI

„BEARNAISE“ PADAŽAS   5

„HOLLANDAISE“ GARSTYČIŲ PADAŽAS    5

JOGURTINIS PADAŽAS SU ŽOLELĖMIS    5

ŽALIŲJŲ PAPRIKŲ - VISKIO PADAŽAS    5

TARTARO PADAŽAS    5

BURGUNDIŠKO VYNO PADAŽAS    5

CITRUSINIS PADAŽAS     5

 

VAIKŲ MENIU

 CAPRESE SALOTOS 14
Mocarelos sūris, pomidorai, bazilikas 

VIŠTIENOS SRIUBA SU MINI MAKARONAIS 14

GNOCCHI SU POMIDORAIS 16

TAGLIATELLA MAKARONAI SU PESTO PADAŽU 16

TAGLIOLINI MAKARONAI SU SVIESTU IR PARMEZANU 16

 VERŠIENOS „MILANESE“ KEPSNYS SU TRAŠKIA PLUTELE 28
Gruzdintos bulvytės, daržovių salotos

JAUTIENOS MĖSAINIS SU GRUZDINTOMIS BULVYTĖMIS IR POMIDORŲ PADAŽU 20
Jautiena, sūris, pomidoras, salotos

VIŠTIENOS "NUGGETS" SU GRUZDINTOMIS BULVYTĖMIS IR SALOTOMIS 16

PIENO – LEDŲ KOKTEILIAI 8
šokoladinis, vanilinis, braškinis 

 

*Apie alergenus, esančius patiekaluose, prašome teirautis padavėjo