A la carte meniu

SALOTOS

„Gamberoni scottati ai frutti esotici“ 
krevetės / pomidorai / raudonieji svogūnai / avokadas / mango / papaja / pasifloro vaisius 26

„La Burrata“
marinuoti burokėliai / „bok choy“ / gervuogės / lazdyno riešutai / mūsų kepta skrudinta duonelė 20

„La Burrata e le acciughe del cantabrico“
marinuoti burokėliai / „bok choy“ / gervuogės / lazdyno riešutai / “ cantabrico“ ančiuviai / mūsų kepta skrudinta duonelė 29

„Insalata di formaggio di capra“
ožkos sūrio salotos / figos / moliūgų sėklos / grybai / salotos / mūsų kepta skrudinta duonelė 20

 

UŽKANDŽIAI

Austrės „Gillardeau“ N3 (1 vnt)
užpilas pasirinktinai: „Mignonette“ arba „Ponzu“ padažas / čili pipirai / svogūnų laiškai 7

Juodieji ikrai „Caviar Amur Royal“ 
20g / citrusiniai blyneliai 36
 30g / citrusiniai blyneliai  42

„Carpaccio di merluzzo nero“
juodoji menkė / pankolis / agurkas / žaliasis obuolys / mėta / petražolė / džinas 29

„Dadolata di tonno“
tuno filė / ančiuviai / alyvuogės „Taggiasche“ / ikrai „ Bottarga“/ avokadas / mūsų kepta skrudinta duonelė 22

„Ceviche di spigola“
jūros ešerys / lašišos ikrai / žalių jų citrinų sultys / granatas / kalendra 26

„Vitello tonnato”
veršiena / tuno padažas / kaparėliai / ančiuviai / salieras 24

„Carpaccio di manzo con tartufo nero“
jautienos išpjova / „Iceberg“ salota / saliero stiebas / trumų padažas / itališkas juodasis trumas / mūsų kepta skrudinta duonelė 29

„Antipasto Italiano“
mėsų rinkinys / marinuotos daržovės / daržovės / mūsų kepta skrudinta duonelė  28

Sūrio rinkinys
sezoninės uogos / medus / graikiniai riešutai / krekeriai  28

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI

„Insalata di mare tiepida”
kalmarai / krevetės / aštuonkojis / midijos / šukutės / „Venere“ ryžiai / avokadas / imbieras / čili / pankolis / ridikėlis / paprikos padažas 29

„Bocconcini di salmone“
lašiša / „broccolo romanesco“ / poras / grietinėlės ir džiovintų pomidorų padažas / krapai 24

„Tonno scottato“
tuno tataki / sezamo sėklos / vyšniniai pomidorai / avokadas / „bok choy“ / sepijų padažas 24

Karštos krevetės svieste
česnakas / svogūnas / čili pipirai / sviestas / mūsų kepta skrudinta duonelė 18

MŪSŲ GAMYBOS NAMINIAI MAKARONAI

„Tagliatelle Frutti di mare“    
aštuonkojis / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / midijos / ančiuvių filė / kaparėliai / pomidoras 26

„Tagliolini al nero di seppia e gamberoni“ 
juodieji „Tagliolini“ / karališkos krevetės / paprikų padažas 28

„Ravioli i gamberi salsa allo zafferano“
įdaryti krevetėmis ir maskarpone / šafrano ir šparagų padažas 26

„Gnocchi al foie gras e tartufo“
mūsų gamybos naminiai „gnocchi“ / „foie gras“ / juodieji trumai / Marsala vynas 26

„Tagliatelle al ragu di cervo”
spanguolių „tagliatelle” / elnienos ragu 24

„Ravioli di manzo al gorgonzola“
jautiena / „gorgonzola“ sūris / graikiški riešutai / grietinėle 22

PRIMI PIATTI

„Spaghetti alla carbonara“
klasikinis carbonara padažas / „ guanciale“ / sūris 16

„„Acquarello risotto ai porcini e tartufo“
„Acquarello“ ryžiai / baravykai / trumai / parmezanas 29

SRIUBOS

„Crema di zucca e branzino“
moliūgų kreminė sriuba / „Venere“ ryžiai / ešerys / imbieras 15

Antienos sriuba baravykai / lęšiai / saliero stiebas 15

„Zuppa di pesce“
paltusas / midijos / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / vyšniniai pomidorai / kaparėliai / „Taggiasche“ alyvuogės ( porcija dviem asmenims) 38

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

„Turbante di branzino con verdure“
jūros ešerys / pankolis / paprika / šparagai / cukinija / pomidorų padažas 32

„Merluzzo nero con riso venere“
juodoji menkė / „Venere“ ryžiai / daržovės / avokadas / juodojo trumo padažas 36

„Polpo al vino rosso“
aštuonkojis ( virtas raudonajame vyne) / kale salota / poras / kaparėliai / citrusinis pomidorų padažas 36

Jau tienos mėsainis 
brandinta jautiena / čederio sūris / kiaulienos šoninė / „Romaine“ salotos / raudonasis svogūnas / mėsainių padažas / sviestinė bandelė / bulvytės 20

„Petto d‘ anatra al melograno“
antienos filė / “Marsala“ ir granatų padažas / bolivinė balanda / daržovės 28

„Costoletta alla milanese“
veršienos nugarinė su kaulu Milanese stiliumi / kale salota / citrina / bulvytės  39

„Guanciale di vitello alla piemontese“
veršienos žandas Piemontese stiliumi / bulvių košė su trumais / daržovės  32

„Ossobuco alla Milanese“
troškinta veršiena su kaulu / risotto / šafranas 34

„Filetto di manzo al gorgonzola“
jautienos išpjova / „gorgonzola“ padažas / bulvių košė su raudonuoju pesto 38

Amerikietiškas jautienos “Rib eye” 100 g pipirinis padažas / „gorgonzola“ padažas 16

DESERTAI

„Degustazione di tiramisu“ pistacijų / aviečių / klasikinis 14

„Crème brulee”
liepų medus / įvairios šviežios uogos / braškių gelis / traškus sausainis 14

“L’amarena nel cannolo”
traškūs vafliai / marcipano kremas / itališkas amarena vyšnių sirupas 13

„Dolce Gianduia“
lazdyno riešutų biskvitas / Gianduia šokolado kremas / pieniško šokolado putėsiai / lazdyno riešutų ledai 12

„Granita al te verde“ žaliosios arbatos granita 6

Lietiniai blyneliai su varške / mėlynių džemas 12

Namų gamybos ledai ir šerbetai (teirautis padavėjo) 10