A la carte meniu

MENIU

UŽKANDŽIAI

JAUTIENOS TARTARAS  26

Ančiuviai, putpelės kiaušinis, garstyčios, šalotinis svogūnas, traškūs duonos vafliai   

 

ANTIES KRŪTINĖLĖ  22

Salotinė trūkažolė, vyšnios, burokėlis,  „bigarade“ padažas   

 

JŪRINIO EŠERIO TATAKI  44

Citrininės bulvės, pasiflorų padažas, salikornija ir juodieji ikrai   

 

SNIEGINIS KRABAS „THERMIDOR“ STILIUMI  22

„Cardoncelli“ grybai ir bulvės   

 

ARTIŠOKO TARTE TATIN  16

Mocarela irBarigoulepadažas   

 

KREVEČIŲ SALOTOS  19

Romaninės salotos, ridikėliai, kokteilio padažas 

 

AUSTRĖS GILLARDEAU N2  8

Užpilas pasirinktinai: mignonette arba ponzu padažas 

JUODIEJI IKRAI AMUR ROYAL
Citrusiniai blyneliai su grietine 20 g   37
 Citrusiniai blyneliai su grietine 30 g    55 

PIRMIEJI PATIEKALAI

BULVIŲ GNOCCHI  28 

Balaitė” sūrio debesisšviežūs trumai    

 

TRADICINĖ LAZANIJA  23

„Béchamel” ir „Bolognese” padažas   

 

PUTPELĖS TAGLIOLINI  27

Putpelės „ragu“ ir snieginio krabo padažas   

 

ŠAFRANO RISOTTO  24

Putpelės šlaunelės, šafranas ir veršienos redukcija   

 

DIDYSIS RAVIOLIS  26

Rikota, špinatai, kiaušinio trynys ir juodieji trumai   

 

PLIN“ RAVIOLI  22

Įdaryti troškinta jautiena, patiekiami su jautienos consommé   

 

KREMINĖ GRYBŲ SRIUBA  22

Traški duonelė ir peletrūno aliejus 

      KARŠTIEJI MĖSOS PATIEKALAI

JAUTIENOS ŽANDAI  34 

Skirtingų konsistencijų morkos, raudono vyno ir šokolado padažas    

 

ISPANIŠKOS IBERICO KIAULIENOS ČIOPSAI  38

Daržoviųcaponata“, baklažanai su miso,  marsala padažas   

 

JAUTIENOS IŠPJOVA  38

Skirtingų konsistencijų Jeruzalės artišokas,  „Madeira“ vyno padažas 

 

TOMAHAWK  135

Škotiškas black angus, sezoninės daržovėsžaliųjų pipirų padažas, “Béarnaise padažas   

 

JAUTIENOS MĖSAINIS  26

Romaninė salota, pomidoras, čederio sūris, marinuoti agurkai, šoninė, svogūnų konfit,

rūkytos paprikos majonezo padažas, gruzdintos bulvytės   


KARŠTIEJI ŽUVIES PATIEKALAI

 

JŪROS LIEŽUVIS  42

Pagamintasmugnaiastiliumi, špinatai ir bulvių piurė   

 

JŪRINIS EŠERYS  38

Endivija salotos, šampano padažas ir kombu aliejus   

 

JŪRINIS EŠERYS DRUSKOJE  68-80

(Dalintis dviems)  

Traškios bulvytės, špinatai itališku stiliumiolandiškas padažas ir citrininis - jogurto padažas   

 

PAPILDOMI GARNYRAI 

 

NAMINĖS VIRTOS - APKEPTOS BULVĖS  7

 

BATATŲ BULVYTĖS   9

 

GRUZDINTOS BULVYTĖS   7

 

ŽALIOSIOS SALOTOS   7

 

DARŽOVIŲ SALOTOS SU OBUOLIU IR AVOKADU   10

 

KEPTOS SEZONINĖS DARŽOVĖS  12 

DESERTAI

CRÈME BRÛLÉE  14

Kvapioji tongapupė ir naminiai vaniliniai ledai   

 

TRYS ŠOKOLADAI  14

„Opera” biskvitas , šokolado delikatesasseptyni prieskoniai, naminiai šokoladiniai ledai   

 

TIRAMISÚ  12

Maskarponės debesis, “Savoyard” biskvitasnamų kavos mišinys   

 

PROFITTEROLEES 12

Vanilinis Chantilly ir šokolado užpilas   

 

KŪRYBIŠKUMAS IR INSTINKTAS  12

Aguonos, kava ir baltasis šokoladas 

*Apie alergenus, esancius patiekaluose, prašome teirautis padavėjo