A la carte meniu

MENIU

MŪSŲ DUONA

 

INDIŠKA SLUOKSNIUOTA DUONA PARATHA   3

 

SĖKLŲ DUONA   4

Žaliosios citrinos sviestas, ypač tyras alyvuogių aliejus Di Giovanna Gerbino

 

PILNO GRŪDO RAUGO DUONA   5

Žaliosios citrinos sviestas, ypač tyras alyvuogių aliejus Di Giovanna Gerbino

 

UŽKANDŽIAI

 

RAUDONOJO KUPRIO CEVICHE   24

Green leche de tigre padažas, Granny smith obuolys, aromatinė salota

 

RAUDONOJO TUNO KARPAČIO   24

Pagamintas Cipriani stiliumi

 

GELTONUODEGĖS TATAKI    28

Salikornija, romaninė salota, juodieji ikrai

 

JAUTIENOS TARTARAS   24

Saliero šaknies rémoulade, tuno padažas, sezamo traškutis, peletrūnas

 

ANTIENOS KRŪTINĖLĖ   28

Krevečių skrebutis, bigarade padažas, apelsinai 

 

JUODIEJI IKRAI AMUR ROYAL

Citrusiniai blyneliai su grietine 20 g   40

Citrusiniai blyneliai su grietine 30 g   58

 

AUSTRĖ GILLARDEAU N2   8

Užpilas pasirinktinai: mignonette arba ponzu padažas

 

MAŽI UŽKANDŽIAI

 

MINI MĖSAINIAI  21

Jautiena, čederio sūris, romaninė salota, pomidorai, marinuoti agurkai, kokteilio padažas

 

HUMUSAS   16

Avinžirniai, šviežios daržovės, aromatinės žolelės

 

BULVIŲ BLYNELIAI   22

Lašišos tartaras, upėtakio ikrai, grietinės kremas, krapai

 

CULATELLO DI ZIBELLO  18

Vytinta kiauliena, naminis paplotėlis, marinuotos daržovės

 

PIRMIEJI PATIEKALAI

 

SPAGHETTI   22

Pomidorų padažas, žaliųjų citrinų žievelės, baziliko lapeliai

 

PASTA MISTA   28

Itališkos žuvienės sultinys, citrusiniai vaisiai, žuvis ir vėžiagyviai

 

PANSOTTI   26

Žolelės, kalmarai, ančiuvių padažas, sepijos rašalas   

 

RISOTTO   25

Dashi sultinys, meškinis česnakas, žemės riešutų sviestas, austrių padažas

 

TRADICINĖ LAZANIJA   24

Veršienos ragu, bešamelio padažas, žaliosios citrinos žievelė

 

MĖSA

 

AVIENOS ČIOPSAI   42

Trijų konsistencijų morkos, ciberžolė, tamarindų padažas

 

AMERIKIETIŠKAS JAUTIENOS RIB – EYE 100g.  18

Virtos – apkeptos bulvytės, špinatai, žaliųjų pipirų padažas

 

VELINGTONO KEPSNYS (skirta dalintis)   80

Grybų duxelles, garstyčios, saliero šaknies piurė, bordelaise padažas

 

ŽUVIS

 

RAUDONASIS TUNAS   42

Lapinis burokėlis, sepijų rašalo padažas, foie gras

 

OTAS   40

Kakavos ir druskos kriauklė, sūdyto menkės kremo mille-feuille, karališkasis trimitas

 

JŪROS LIEŽUVIS   (skirta dalintis)    70

Pagamintas mugnaia stiliumi, špinatai, bulvių piurė

 

PAPILDOMI GARNYRAI

 

BALTIEJI ŠPARAGAI   22

Lazdyno riešutai, kava ir nasturtės

 

SALOTOS   10

Granny smith obuolys, avokadas, agurkas

 

ŠPINATAI   8

Kedrinės pinijos, razinos

 

DESERTAI

 

SALDI BULVĖ    14

Panna cotta su šienu, šokoladas, naminiai saldymedžio ledai 

 

TIRAMISÚ   14

Maskarponės debesis, Savoyard biskvitas, romas, namų kavos mišinys

 

TRYS ŠOKOLADAI   14

Opera biskvitas, sūrus juodasis šokoladas, karamelė, penki prieskoniai ir šokoladiniai ledai

 

KŪRYBIŠKUMAS IR INSTINKTAS   12

Kava, karamelė, baltasis šokoladas, aguonų ledai

 

VAFLINIS BISKVITAS   14

Vanilės debesis, šokolado padažas, pasiflorų ledai

*Apie alergenus, esančius patiekaluose, prašome teirautis padavėjo