A la carte meniu

SALOTOS

„Gamberoni scottati ai frutti esotici“
krevetės / pomidorai / raudonieji svogūnai / avokadas / mango / papaja / pasifloro vaisius 28 (2) *

„La Burrata“
burokėlių - lazdyno riešutų kremas / figos / gervuogės / kriaušės / skrudintos kedrinės pinijos / žolelių aliejus / mūsų kepta duonelė 22  (7, 8) *

Antienos salotos
traškios salotos / granatų sėklos / cukinija / figos / juodieji lęšiai / parmezanas / kedrinės pinijos / klevų sirupo padažas 24  (7, 8) * 

UŽKANDŽIAI

Austrės „Gillardeau“ N3 (1 vnt)
užpilas pasirinktinai: „Mignonette“ arba „Ponzu“ padažas / čili pipirai / svogūnų laiškai 7  (6, 14) *

Juodieji ikrai „Caviar Amur Royal“
20g  / citrusiniai blyneliai 40
30g / citrusiniai blyneliai 58
(1, 3, 4, 7) *

„Tartar di tonno e mele“
tuno filė / obuoliai / citrina / avokado kremas / mūsų kepta skrudinta duonelė 27  (4, 6, 8) *

„Foie gras“ terinas
porto vyno želė / kriaušių „Chutney“ su garstyčiomis / „Brioche“ 38 (1, 3, 8, 10) *

„Vitello tonnato”
veršiena / tuno padažas / kaparėliai / ančiuviai / salieras 26  (3, 4, 9) *

„Tartar di manzo scomposta“
jautienos išpjovos tartaras / kornišonai / raudonasis svogūnas / kaparėliai / grūdėtosios garstyčios / putpelių kiaušinis / marinuoti kelmučiai / sūrio traškutis / citrininis kremas 26 (3, 7, 10) *

„Carpaccio di manzo“
jautienos išpjova / rukola / artišokai / kapariai / trumų padažas / parmezanas 26 (7) *

Cukinijos lazanija
karvės pieno sūris su trumais / graikiniai riešutai / trumų aliejus / citrinų sultys / kedrinės pinijos 14

„Antipasto Italiano“
mėsų rinkinys / mūsų marinuotos alyvuogės / brusketa su itališku pomidorų padažu 30

Sūrio rinkinys
sezoninės uogos / medus / graikiniai riešutai / krekeriai 30 (1, 3, 5, 7, 8) *

KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI

„Tonno scottato“  
tuno tataki / sezamo sėklos / vyšniniai pomidorai / avokadas / „bok choy“ / sepijų padažas 26  (4, 6, 9, 11) *

Karštos krevetės svieste
česnakas / svogūnas / čili pipirai / sviestas / mūsų kepta skrudinta duonelė 24  (2, 7) *

„Foie gras scaloppa“
paskrudinta „foie gras“  / porto vyno želė / kriaušių „Chutney“ su garstyčiomis /  „Brioche“ 38 (1, 3, 7, 10) *

MŪSŲ GAMYBOS NAMINIAI MAKARONAI

„Tagliatelle Frutti di mare“
aštuonkojis / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / midijos / ančiuvių filė / kaparėliai / pomidoras 32  (1, 2, 3, 4, 14) *

„Spaghettini neri con gamberi edamame“
mūsų gamybos juodieji „spaghetti“ makaronai / Edamame pupelės / pomidorų padažas / krevečių sultinys / argentinietiškos krevetės 26
(1, 2, 3, 14) *

„Ravioli i gamberi salsa allo zafferano“
krevečių ir maskarponės įdaras / šafrano ir šparagų padažas 26 (1, 2, 3, 7) *

„Gnocchi foie gras e Madeira“
mūsų gamybos naminiai „Gnocchi” / raudono vyno „Madeira“ ir „foie gras“ padažas / „foie gras“  eskalopas 28 (1, 3, 5, 7) *

"Ravioli di manzo al gorgonzola“
jautienos įdaras / „gorgonzola“ sūris / graikiniai riešutai / grietinėlė 24 (1, 3, 7, 8) *

PRIMI PIATTI

„Spaghetti carbonara e aroma di tartufo“ 
klasikinis „Carbonara“ padažas su trumais / vytinti kiaulienos žandai / sūris 22 (1, 3, 7, 8) *

„Acquarello risotto ai porcini e tartufo“
„Acquarello“ ryžiai / baravykai / trumai / parmezanas 30 ( 7, 8 ) *

SRIUBOS

„Crema di zucca con amaretti“
kreminė moliūgų sriuba / imbieras/ amaretti sausainiai / skrebučiai / trumų pasta 16 ( 1, 3, 7, 8 ) *

Antienos sriuba
antienos mėsa / baravykai / juodieji lęšiai 18 ( 9) *

„Zuppa di pesce“ 
paltusas / midijos / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / vyšniniai pomidorai / 
kaparėliai / „Taggiasche“ alyvuogės ( porcija dviem asmenims ) 44 (2, 4, 6, 9, 14) *

KARŠTIEJI PATIEKALAI

„Merluzzo nero con lenticchie“
juodoji menkė / juodieji lęšiai / špinatų lapai / sviestinis moliūgas / bisque padažas 44 (4) *

„Filetto di spigola pastinaca e zucchine“
jūros ešerio filė / pastarnokų kremas / traškios cukinijos su parmezanu / citrinų sultys / pastarnokų - žuvies padažas 36 (4, 7) *

„Polipo al forno“
lėtai virtas aštuonkojis / jaunos bulvytės / apkepti vyšniniai pomidorai / chorizo traškučiai / pastarnokų padažas / žolelių aliejus 38 (4, 7, 10, 13) *

Jautienos mėsainis 
brandinta jautiena / čederio sūris / kiaulienos šoninė / „Romaine“ salotos / raudonasis svogūnas /
trumų padažas / sviestinė bandelė „Brioche“ / naminiai bulvių čipsai 22 (1, 3, 7, 11) *

„Ossobuco alla Milanese“ 
troškinta veršiena su kaulu / risotto / šafranas 36 (7, 9) *

„Guanciale di vitello alla piemontese“ 
veršienos žandas Piemontese stiliumi / bulvių košė su trumais / daržovės 34 (7, 9) *

„Petto D'anatra con barbabietola rossa“
antienos krūtinėlė / kruopainia su morkų tyre ir imbieru / lėtai virtas burokėlis / gervuogė / „Madeira“ vyno padažas 38 (1, 7) *

„Costolette di agnello“
ėrienos čiopsai / žolelių plutelė / jaunos bulvytės / „romanesco“ kalafioras / mėtų padažas 40 (1,10) *

„Il Nostro Rossini“   
jautienos išpjovos kepsnys / „foie gras“ eskalopas / juodasis trumas / baravykai / kepti špinatai su razinomis / kedro riešutai / parmezanas / 
naminiai bulvių čipsai / raudono vyno padažas / „brioche“ duonelė 58 (1, 7, 8, 9) *

Amerikietiškas jautienos „Rib eye”
daržovių ragu / „chimichurri” padažas / gorgonzolos padažas  100 g.  18  (7, 8, 10) *

DESERTAI

Klasikinis tiramisu 14  (1, 3, 7) *

Marmurinis varškės pyragas 14 (1, 3, 7) *

„Cremoso Al Cioccolato”
braunis / karamelė su romu / skrudinti pekano riešutai / šokoladinis kremas / granita 14 (1, 3, 7) *

„Mille -Feuille”
sluoksniuota naminė tešla / baltojo šokolado kremas / uogos 14 (1, 3, 7) *

Lietiniai blyneliai su puriu rikotos įdaru
mėlynių džemas 14  (1, 3, 7) *

Namų gamybos ledai ir šerbetai (teirautis padavėjo) 10  (3, 7) *