SALOTOS
„Gamberoni scottati ai frutti esotici“
krevetės / pomidorai / raudonieji svogūnai / avokadas / mango / papaja / pasifloro vaisius 26
„La Burrata“
marinuoti burokėliai / „bok choy“ / gervuogės / lazdyno riešutai / mūsų kepta skrudinta duonelė 20
„La Burrata e le acciughe del cantabrico“
marinuoti burokėliai / „bok choy“ / gervuogės / lazdyno riešutai / “ cantabrico“ ančiuviai / mūsų kepta skrudinta duonelė 29
„Insalata di formaggio di capra“
ožkos sūrio salotos / figos / moliūgų sėklos / grybai / salotos / mūsų kepta skrudinta duonelė 20
UŽKANDŽIAI
Austrės „Gillardeau“ N3 (1 vnt)
užpilas pasirinktinai: „Mignonette“ arba „Ponzu“ padažas / čili pipirai / svogūnų laiškai 7
Juodieji ikrai „Caviar Amur Royal“
20g / citrusiniai blyneliai 36
30g / citrusiniai blyneliai 42
„Carpaccio di merluzzo nero“
juodoji menkė / pankolis / agurkas / žaliasis obuolys / mėta / petražolė / džinas 29
„Dadolata di tonno“
tuno filė / ančiuviai / alyvuogės „Taggiasche“ / ikrai „ Bottarga“/ avokadas / mūsų kepta skrudinta duonelė 22
„Ceviche di spigola“
jūros ešerys / lašišos ikrai / žalių jų citrinų sultys / granatas / kalendra 26
„Vitello tonnato”
veršiena / tuno padažas / kaparėliai / ančiuviai / salieras 24
„Carpaccio di manzo con tartufo nero“
jautienos išpjova / „Iceberg“ salota / saliero stiebas / trumų padažas / itališkas juodasis trumas / mūsų kepta skrudinta duonelė 29
„Antipasto Italiano“
mėsų rinkinys / marinuotos daržovės / daržovės / mūsų kepta skrudinta duonelė 28
Sūrio rinkinys
sezoninės uogos / medus / graikiniai riešutai / krekeriai 28
KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI
„Insalata di mare tiepida”
kalmarai / krevetės / aštuonkojis / midijos / šukutės / „Venere“ ryžiai / avokadas / imbieras / čili / pankolis / ridikėlis / paprikos padažas 29
„Bocconcini di salmone“
lašiša / „broccolo romanesco“ / poras / grietinėlės ir džiovintų pomidorų padažas / krapai 24
„Tonno scottato“
tuno tataki / sezamo sėklos / vyšniniai pomidorai / avokadas / „bok choy“ / sepijų padažas 24
Karštos krevetės svieste
česnakas / svogūnas / čili pipirai / sviestas / mūsų kepta skrudinta duonelė 18
MŪSŲ GAMYBOS NAMINIAI MAKARONAI
„Tagliatelle Frutti di mare“
aštuonkojis / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / midijos / ančiuvių filė / kaparėliai / pomidoras 26
„Tagliolini al nero di seppia e gamberoni“
juodieji „Tagliolini“ / karališkos krevetės / paprikų padažas 28
„Ravioli i gamberi salsa allo zafferano“
įdaryti krevetėmis ir maskarpone / šafrano ir šparagų padažas 26
„Gnocchi al foie gras e tartufo“
mūsų gamybos naminiai „gnocchi“ / „foie gras“ / juodieji trumai / Marsala vynas 26
„Tagliatelle al ragu di cervo”
spanguolių „tagliatelle” / elnienos ragu 24
„Ravioli di manzo al gorgonzola“
jautiena / „gorgonzola“ sūris / graikiški riešutai / grietinėle 22
PRIMI PIATTI
„Spaghetti alla carbonara“
klasikinis carbonara padažas / „ guanciale“ / sūris 16
„„Acquarello risotto ai porcini e tartufo“
„Acquarello“ ryžiai / baravykai / trumai / parmezanas 29
SRIUBOS
„Crema di zucca e branzino“
moliūgų kreminė sriuba / „Venere“ ryžiai / ešerys / imbieras 15
Antienos sriuba baravykai / lęšiai / saliero stiebas 15
„Zuppa di pesce“
paltusas / midijos / argentinietiškos krevetės / mini kalmarai / vyšniniai pomidorai / kaparėliai / „Taggiasche“ alyvuogės ( porcija dviem asmenims) 38
KARŠTIEJI PATIEKALAI
„Turbante di branzino con verdure“
jūros ešerys / pankolis / paprika / šparagai / cukinija / pomidorų padažas 32
„Merluzzo nero con riso venere“
juodoji menkė / „Venere“ ryžiai / daržovės / avokadas / juodojo trumo padažas 36
„Polpo al vino rosso“
aštuonkojis ( virtas raudonajame vyne) / kale salota / poras / kaparėliai / citrusinis pomidorų padažas 36
Jau tienos mėsainis
brandinta jautiena / čederio sūris / kiaulienos šoninė / „Romaine“ salotos / raudonasis svogūnas / mėsainių padažas / sviestinė bandelė / bulvytės 20
„Petto d‘ anatra al melograno“
antienos filė / “Marsala“ ir granatų padažas / bolivinė balanda / daržovės 28
„Costoletta alla milanese“
veršienos nugarinė su kaulu Milanese stiliumi / kale salota / citrina / bulvytės 39
„Guanciale di vitello alla piemontese“
veršienos žandas Piemontese stiliumi / bulvių košė su trumais / daržovės 32
„Ossobuco alla Milanese“
troškinta veršiena su kaulu / risotto / šafranas 34
„Filetto di manzo al gorgonzola“
jautienos išpjova / „gorgonzola“ padažas / bulvių košė su raudonuoju pesto 38
Amerikietiškas jautienos “Rib eye” 100 g pipirinis padažas / „gorgonzola“ padažas 16
DESERTAI
„Degustazione di tiramisu“ pistacijų / aviečių / klasikinis 14
„Crème brulee”
liepų medus / įvairios šviežios uogos / braškių gelis / traškus sausainis 14
“L’amarena nel cannolo”
traškūs vafliai / marcipano kremas / itališkas amarena vyšnių sirupas 13
„Dolce Gianduia“
lazdyno riešutų biskvitas / Gianduia šokolado kremas / pieniško šokolado putėsiai / lazdyno riešutų ledai 12
„Granita al te verde“ žaliosios arbatos granita 6
Lietiniai blyneliai su varške / mėlynių džemas 12
Namų gamybos ledai ir šerbetai (teirautis padavėjo) 10