PIETŲ MENIU
UŽKANDŽIAI
AUSTRĖS Gillardeau n2 9
Užpilas pasirinktinai: mignonette arba ponzu padažas
JUODIEJI IKRAI AMUR ROYAL
Citrusiniai blyneliai su grietine 20 g 40
Citrusiniai blyneliai su grietine 30 g 58
BURRATA 22
„Caprese” stiliumi, pomidorų salotos su baziliku, pomidorų konfit
VITELLO TONNATO 26
Veršiena, tuno ir ančiuvių padažas, kaparėliai, salieras
GELTONUODEGĖS CEVICHE 28
Mangas, avokadas, svogūnų laiškai
Jautienos karpačio 28
Voveraitės svieste, rukola, migdolai, traški duonelė
Crustacean salotos 68
Omaras, snieginis krabas, raudonosios krevetės, garuose virtas langustinas su salotomis, pomidorai, bulvytės, pesto – majonezo padažas
Cezario salotos 20
Romaninės salotos, vištiena , traški duonelė, klasikinis ančiuvių ir parmezano užpilas
PIRMIEJI PATIEKALAI
RISO AL SALTO 24
Patiekiama su ossobuco ragu, „gremolada” žolelių padažu
GNOCCHI ALLA PUTTANESCA 26
Šviežūs pomidorai, alyvuogės, kaparėliai ir ančiuviai
LINGUINE 32
Česnakinis aliejus, čili pipirai, jūros gėrybės, traški ir prieskoninga duonelė
TAGLIATELLA 26
„Bolognese” stiliumi
gaspačo 26
Šviežūs pomidorai ir braškės, garintos krevetės ir šviežios žolelės
CARBONARA 22
Kiaušinio trynys, juodieji pipirai, parmezanas, skrudinti veršienos žandai
KARŠTIEJI PATIEKALAI
VERŠIENOS “MILANESE” KEPSNYS 44
Keptas svieste su traškia plutele, patiekiamas su
jaunosiomis bulvytemis, raudono kopusto salotomis,
sezamu ir riešutais
BLACK ANGUS jautienos nugarinė 42
Apelsinų sultyse glazūruotos morkos, „Bernese“
padažas
JUODOJI MENKĖ 44
„Miso” ir „mirin” marinate, patiekiama su špinatais, pupelėmis itališku “uccelletto” stiliumi
DIENOS ŽUVIS 44
Keptų baklažanų piurė, daržovės, „salmoriglio” padažas
Jautienos mėsainis 26
Romaninė salota, pomidoras, sūris, marinuoti agurkai, šoninė, svogūnų konfit, rūkytos paprikos majonezo padažas, gruzdintos bulvytės
DESERTAI
TARTALETĖ 14
Avietės, bazilikas ir muskatinis „eggnog”
TRYS ŠOKOLADAI 14
„Opera” biskvitas , šokolado delikatesas, septyni prieskoniai, naminiai šokoladiniai ledai
TIRAMISÚ 14
Maskarponės debesis, “Savoyard” biskvitas, namų kavos mišinys
KLASIKINIS “MILLEFOGLIE” 16
Vanilinis „Chantilly” ir naminiai vaniliniai ledai
KŪRYBIŠKUMAS IR INSTINKTAS 16
Aguonos, kava ir baltasis šokoladas
VAKARIENĖS MENIU
UŽKANDŽIAI
SNIEGINIS KRABAS 56
„Capricciosa” salotos su pasiflorais ir juodieji ikrai
ANTIES KRŪTINĖLĖ 33
„Bigaradde” padažas, svogūnų laiškai, apelsinai ir cikorijų salotos
RAUDONASIS TUNAS 35
Karpačio su pomidorų „confit”, avokado ir Ponzu padažas, itališkų citrusinių vaisių infuzija
AVOKADAS 28
Krienų marinatas, garstyčios ir cukinija
PIRMIEJI PATIEKALAI
RAVIOLI 38
Įdaryti žolelėmis, austrių padažas ir šviežios austrės
TRADICINĖ LAZANIJA 28
„Béchamel” ir „Bolognese” padažas
TAGLIOLINI 32
Krapu pesto su kedro riešutais ir skumbre
RISOTTO 38
Citrusinis krabo padažas, wasabi ir saldymedis
PAGRINDINIAI PATIEKALAI
ĖRIENOS NUGARINĖ 45
Netradicinis kugelis, cukinijos žiedas, įdarytas ožkos sūriu, ciberžolės padažas
ATLANTINIS OTAS 45
Kokoso ir žaliuju papriku padažas, salikornija, kiviai,
žaliosios daržoves
VERŠIENOS FILĖ 52
Gaminta „Rossini” stiliumi: foie gras ir trumai, Madeiros padažas su marinuotu kininiu bastučiu
JŪRINIS EŠERYS 45
Bulvių piurė, kalė kopūstas ir „bagna cauda” padažas
DESERTAI
TARTALETĖ 14
Avietės, bazilikas ir muskatinis „eggnog”
TRYS ŠOKOLADAI 14
„Opera” biskvitas , šokolado delikatesas, septyni prieskoniai, naminiai šokoladiniai ledai
TIRAMISÚ 14
Maskarponės debesis, “Savoyard” biskvitas, namų kavos mišinys
KLASIKINIS “MILLEFOGLIE” 16
Vanilinis „Chantilly” ir naminiai vaniliniai ledai
KŪRYBIŠKUMAS IR INSTINKTAS 16
Aguonos, kava ir baltasis šokoladas
GRILIAUS MENIU
SUSIKURKITE SAVO PATIEKALĄ
MĖSA
AUSTRALIJOS ANGUS RESERVE JAUTIENOS „TOMAHAVK“ 100 g 12
BLACK ANGUS JAUTIENOS DIAFRAGMOS STEIKAS 100 g 10
AMERIKIETIŠKAS JAUTIENOS „RIB-EYE“100 g 17
JAPONIŠKA WAGYU AKUNE GOLD NUGARINĖ 100 g 35
ISPANIŠKA KIAULIENA IBERICO „SECRETO“ 100 g 9
ISPANIŠKOS IBERICO KIAULIENOS ČIOPSAI 100 g 9
ŽUVIS
OMARAS 100 g 14
DIENOS ŽUVIS 900-1000 g 55
KALMARO IEŠMELIS 18
KREVEČIŲ IEŠMELIS 18
AŠTUONKOJO IEŠMELIS 20
GARNYRAI
ŽALIOSIOS SALOTOS 7
ĮVAIRIŲ POMIDORŲ SALOTOS SU LAIŠKINIAIS SVOGŪNAIS, BAZILIKU IR UOGOMIS 10
ŽALIOSIOS PUPELĖS SU GARSTYČIOMIS 8
JAUNOS BULVYTĖS, KEPTOS SVIESTE 9
KEPTI ŠPARAGAI SU ŽOLELĖMIS, MIGDOLAIS IR NASTURTOMIS 10
KEPTOS SEZONINĖS DARŽOVĖS 14
ŠPINATAI ITALIŠKU STILIUMI SU RAZINOMIS IR KEDRO RIEŠUTAIS 8
BRUSKETA SU POMIDORAIS, KAPARĖLIAIS, OREGANO, ALYVUOGIŲ ALIEJUMI 10
„CARTOCCIO“ BULVYTĖS, ĮDARYTOS GORGONZOLOS SŪRIU 10
PADAŽAI
„BEARNAISE“ PADAŽAS 5
„HOLLANDAISE“ GARSTYČIŲ PADAŽAS 5
JOGURTINIS PADAŽAS SU ŽOLELĖMIS 5
ŽALIŲJŲ PAPRIKŲ - VISKIO PADAŽAS 5
TARTARO PADAŽAS 5
BURGUNDIŠKO VYNO PADAŽAS 5
CITRUSINIS PADAŽAS 5
VAIKŲ MENIU
CAPRESE SALOTOS 14
Mocarelos sūris, pomidorai, bazilikas
VIŠTIENOS SRIUBA SU MINI MAKARONAIS 14
GNOCCHI SU POMIDORAIS 16
TAGLIATELLA MAKARONAI SU PESTO PADAŽU 16
TAGLIOLINI MAKARONAI SU SVIESTU IR PARMEZANU 16
VERŠIENOS „MILANESE“ KEPSNYS SU TRAŠKIA PLUTELE 28
Gruzdintos bulvytės, daržovių salotos
JAUTIENOS MĖSAINIS SU GRUZDINTOMIS BULVYTĖMIS IR POMIDORŲ PADAŽU 20
Jautiena, sūris, pomidoras, salotos
VIŠTIENOS "NUGGETS" SU GRUZDINTOMIS BULVYTĖMIS IR SALOTOMIS 16
PIENO – LEDŲ KOKTEILIAI 8
šokoladinis, vanilinis, braškinis
*Apie alergenus, esančius patiekaluose, prašome teirautis padavėjo